Den Officiella Webbplatsen för:
Mårten Ellström

Om Mig

Det här är jag...

Född, uppvuxen och svensk medborgare sedan fyrtio år tillbaka. Jag har ett speciellt intresse för filmskapande, skrivande, design och släktforskning. Det senare har varit min hobby i tjugo år och blev till ett seriöst yrke för snart tio år sedan. Jag gillar att skapa digital konst med photoshop och producera ett brett utbud av videoinnehåll för min YouTube-kanal. Sedan 2023 tar jag emot e-postbeställningar via denna webbplats av olika släktforsknings-, video- och webbtjänster. Om du kollar in min nylanserade web shop hittar du en samling på mer än 60 egenproducerade produkter.

Några av de program, appar och webbplatser jag regelbundet använder i mitt dagliga arbete är: ArkivDigital, Riksarkivet, Visual Studio Code, Davinci Resolve, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, DVD Architect, Adobe DVD Encore, Microsoft Word, OBS, Wordpress och Woocommerce.

Kontakta Mig

Mina Tjänster

Släktforskning (Sverige)

Som professionell släktforskare kan jag erbjuda olika släktforskningstjänster, inkluderat släktutredningar, tydning av äldre skrift och resultat från DNA-test. Jag digitaliserar även dina gamla fotografier, dokument och ljudkassettinspelningar.

Kontakta mig för mer info och priser.

Olika videoprojekt

Jag kan producera en professionell video för dina speciella behov. Inkluderat långfilm, dokumentärer, kortfilmer, reklamfilmer för ditt företag. Jag skapar även DVD:s och Blu-Ray:s. Kolla min YouTube-kanal för referens.

Kontakta mig för mer info och priser.

Webb och HTML

Funderar du att skaffa hemsida eller webbutik men har begränsad kunskap om html. Jag kan hjälpa att designa en enklare webbplats, ladda upp en databas eller installera din wordpress-, woocommerce-sajt på internet.

Kontakta mig för mer info och priser.

Utforska Denna Webbplats

Projekt

Här kan du läsa om några av mina nuvarande och pågående medierelaterade projekt (Kommer Snart).

Web shop

Bläddra bland ett urval av egenproducerade produkter. Inkluderat böcker, videor, kartor, konst m. m.

Bilddatabas

En samling av både offentliga och privata bilder. Du måste skapa ett konto (Kommer Snart).

Kontakta Mig

Hur man når mig

Använd kontaktformuläret om du behöver komma i kontakt med mig angående affärs- och orderrelaterade förfrågningar och frågor eller om du föredrar använd min e-postadress. Jag hör av mig så snart som möjligt.

  • Namn:
  • Mårten Ellström
  • Adress:
  • Sverige (Kontakta mig för en komplett returadress)
  • E-post:
  • marten.ellstrom (at) gmail.com

Kontaktformulär

För att betala för någon av mina tjänster, eller om du vill donera pengar till mig och mina pågående eller framtida medieprojekt, välj ett betalningsalternativ och skanna en av QR-koderna med din smartphone för att överföra pengar:
Swish PayPal

Du kan hitta mer av mig i sociala medier - Klicka på en av länkarna nedan: